Στραπατσάδα Καρυστινή

Υλικά: 
  • 1-1/2 κιλό ντομάτες
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 5 κουταλιές μυζήθρα
  • 4 αυγά
Εκτέλεση:
  1. Βάζουμε σε τηγάνι 1-1/2 κιλό ντομάτες, αποφλοιωμένες  και ψιλοκομμένες και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι  να απορροφήσουν το ζουμί τους.
  2. Μετά ρίχνουμε 1 φλιτζάνι λάδι, 5 κουταλιές μυζήθρα βαρελίσια και 4 αυγά χτυπημένα ελαφρά και αφήνουμε να σιγοψηθεί. 
  3. Προσθέτουμε και λίγο πιπεράκι χωρίς να ανακατεύουμε.
  4. Αφού μισοψηθεί βάζουμε πάνω 1 σβόλο τυρί βαρελίσιο, λεπτές φέτες χωρίς να ανακατέψουμε καθόλου την ομελέτα και αφήνουμε λίγο να ψηθεί καλά.




Σχόλια