Υλικά:
- 1-1/2 κιλό ντομάτες
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 5 κουταλιές μυζήθρα
- 4 αυγά
- Βάζουμε σε τηγάνι 1-1/2 κιλό ντομάτες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να απορροφήσουν το ζουμί τους.
- Μετά ρίχνουμε 1 φλιτζάνι λάδι, 5 κουταλιές μυζήθρα βαρελίσια και 4 αυγά χτυπημένα ελαφρά και αφήνουμε να σιγοψηθεί.
- Προσθέτουμε και λίγο πιπεράκι χωρίς να ανακατεύουμε.
- Αφού μισοψηθεί βάζουμε πάνω 1 σβόλο τυρί βαρελίσιο, λεπτές φέτες χωρίς να ανακατέψουμε καθόλου την ομελέτα και αφήνουμε λίγο να ψηθεί καλά.
Σχόλια