Κολοκυθολούλουδα νότιας Εύβοιας

Υλικά για την γέμιση:
  • 1/2 ποτήρι φέτα τριμμένη
  • πιπέρι
  • 1/2 ποτήρι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 αυγό
  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1-2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση:
  1. Τα γεμίζουμε, τα βουτάμε σε κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. 
  2. Βάζουμε μέσα ένα κομματάκι κεφαλοτύρι μακρόστενο, τα βουτάμε σε κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Κουρκούτι:
  1. Χτυπάμε 1- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 2 κουταλάκια λάδι, 1 αυγό, 1 φλιτζάνι γάλα περίπου,μπορεί και πιο πολύ και αν θέλουμε λίγη μυζήθρα βαρελίσια.


Σχόλια