Υλικά:
Καλό θα είναι να μείνει ένα βράδυ στο ψυγείο.
- 1 κοτόπουλο καλά βρασμένο με ένα κρεμμύδι στο οποίο έχουμε καρφώσει 2-3 γαρίφαλα
- 1/4 του κιλού κασέρι τριμμένο
- ½ κιλό μανιτάρια φρέσκα σε φετούλες
- 2-3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- αλάτι - πιπέρι
- ένα μικρό βαζάκι και κάτι παραπάνω μαγιονέζα
- αλάτι-πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- λίγο ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού
- Μαδάμε το ψαχνό του κοτόπουλου σε μπουκιές και ανακατεύουμε με το τριμμένο κασέρι.
- Σοτάρουμε πολύ καλά τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing σε ένα μπολ και αυξομειώνουμε τις ποσότητες ανάλογα με τα γούστα μας.
- Ρίχνουμε τα 3/4 του dressing στο μείγμα του κοτόπουλου και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε την κοτοσαλάτα σε δοχείο σερβιρίσματος και στρώνουμε από πάνω το υπόλοιπο dressing.
Καλό θα είναι να μείνει ένα βράδυ στο ψυγείο.
Σχόλια