Αρνί καπαμάς ή μοσχάρι Καρυστινό

Υλικά:
  • 1 κιλό κρέας μερίδες
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • αλατοπίπερο
  • 1 φλυτζάνια κρασί
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 γαρίφαλα
  • 1 κομμάτι κανέλα
  • λίγη ζάχαρη
  • 1/2 κιλό ντομάτες πολτοποιημένες ή 2 κουταλιές ντοματοπολτό.

Εκτέλεση:
  1. Σοτάρουμε το κρέας με το λάδι, μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι το φέρνουμε 2-3 βόλτες, 
  2. Σβήνουμε με το κρασί και στην συνέχεια προσθέτουμε τα άλλα υλικά και 3 ποτήρια νερό περίπου και το αφήνουμε να βράσει.
  3. Αφού βράσει το φαγητό, το αφήνουμε λίγο ανοιχτό για να μελώσει η σαλτσούλα του





Σχόλια