Υλικά:
Εκτέλεση:
- 1 κότα κομμένη μερίδες
- αλατοπίπερο
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- 2 ξερά γαρίφαλα
- 2 κομμάτια κανέλα
- 1/2 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες ή
- 2 κουταλιές ντοματοπολτό
Εκτέλεση:
- Σοτάρουμε την κότα με το λάδι πολύ καλά, μετά την σβήνουμε με κρασί, ρίχνουμε , τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος 3 ποτήρια νερό.
- Την αφήνουμε να βράσει 50 λεπτά ανοίγουμε τη χύτρα και εάν χρειαστεί συμπληρώνουμε με λίγο νερό ακόμα.
- Αφού βράσει αφήνουμε να πάρει βράσεις ανοιχτή, για να μελώσει η σάλτσα.
Σχόλια