Υλικά:
- 4 αυγά
- 1 κιλό αλεύρι χωριάτικο
- ¼ σιμιγδάλι ψιλό
- γάλα όσο πάρει
- Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί ώστε να έχετε μία ζύμη σκληρή.
- Ανοίγετε φύλλα με νισεστέ,
- Τα απλώνετε επάνω σε καθαρά τραπεζομάντιλα να στεγνώσουν λίγο και κόβετε σε λωρίδες στενόμακρες με το μαχαίρι ή με το ειδικό μηχάνημα.
- Στη συνέχεια απλώνετε ξανά να στεγνώσουν για 4-5 ημέρες μέσα σε σκιά.
- Αποθηκεύετε σε χαρτόκουτο με λαδόκολλα.
Σχόλια