Υλικά για τη ζύμη:
Εκτέλεση:
- 3/4 κιλού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 πρέζα αλάτι
- λίγο λάδι, λίγο ξύδι και νερό χλιαρό όσο πάρει να γίνει μια μαλακή ζύμη
Εκτέλεση:
- Τα χόρτα τα ψιλοκόβουμε, ρίχνουμε πιπέρι,λίγο λαδάκι λίγη κανέλα.Ανοίγουμε φύλλο λεπτό στην μία άκρη του φύλλου βάζουμε αρκετά χόρτα πάνω στα χόρτα κεφαλοτύρι ψιλοκομμένο ή τριμμένο, ότι θέλουμε και τυλίγουμε ρολό.
- Βάζουμε το πολτό σε λαδωμένο ταψί.Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε όλα τα υλικά σε ρολά, τα τοποθετούμε σειρά-σειρά στο ταψί και ρίχνουμε λάδι ώστε να καλύπτει 2 δάχτυλα το ύψος του ταψιού.
- Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στην κάτω αντίσταση μόνο, στους 250 βαθμούς και στην πιο χαμηλή σχάρα.
- Αφού ροδίσουν από κάτω, τα τουμπάρουμε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
- Όταν ψηθεί, την κόβουμε κομμάτια.
Σχόλια