Ροδίτικα πιταρούδια με κρεμμύδι

Υλικά:
  • 1 κιλό κρομμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας γεμάτη δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 5-6 κουταλιές αλεύρι
  • αλάτι, πιπέρι
  • αλεύρι για το τηγάνισμα.
Εκτέλεση:

  1. Σε μια λεκάνη βάζω τις ντομάτες και τα κρεμμύδια και προσθέτω τον δυόσμο, το αλάτι, το πιπέρι και το αλεύρι.
  2. Ανακατεύω καλά και τα αφήνω έτσι καμιά ώρα.
  3. Στη συνέχεια πλάθω σε λεπτές πίτες, τις αλευρώνω και τις τηγανίζω σε καυτό λάδι.
  4. Αν θέλω μπορώ να προσθέσω και λίγο κιμά.



Σχόλια