Υλικά:
Εκτέλεση:
- 1-1/2 κιλό αλεύρι κίτρινο
- 1/2 κιλό σιμιγδάλι ψιλό
- 1/2 κιλό αλεύρι άσπρο
- 4 κουταλιές αλάτι
- 1 κιλό περίπου γάλα
Εκτέλεση:
- Ζυμώνουμε μια μαλακή ζύμη, κόβουμε κομματάκια και τα απλώνουμε το βράδυ να στεγνώσουν.
- Το πρωί τα τριβουλιάζουμε με τα χέρια μας και μετά τα περνάμε από κόσκινο τρυπητό και βγαίνουν μικρά κομμάτια.
- Τα απλώνουμε στον ήλιο να ξεραθούν και όποτε θέλουμε βράζουμε σούπα.
Σχόλια