Υλικά:
- κρασί
- 1 φλιτζανάκι ξύδι
- τουλπάνι
- 1 μακαρόνι
Εκτέλεση:
- Βάζουμε το ξύδι σε ενα βάζο, δοχείο ή μπουκάλι
- Προσθέστε το κρασί
- Μετά προσθέστε το σπαγγέτι ή το ζυμαρικό σας
- Καλύψτε με το τουλουπάνι και αφήστε το σε σκοτεινό αλλά και δροσερό μέρος για αρκετό καιρό.
- Μετα απο 4 με 6 εβδομάδες είναι σχεδόν έτοιμο αλλά καλύτερα δοκιμάστε το πριν το χρησιμοποιήσετε.
- Έπειτα μπορείτε να αφαιρέσετε το ζυμαρικό και να το σουρώσετε, ειδικα αν έχετε χρησιμοποιήσει και κόκκινο κρασί.
Σχόλια