Υλικά - Εκτέλεση:
Ρίχνουμε στο ταψί Νο 34 κατά σειρά:
- 1/2 πιάτο βαθύ κρεμμύδια κομμένα φετούλες λεπτές
- 1 κουταλιά ντοματοπελτέ
- πιπέρι
- 6 σκελίδες σκόρδο, φετίτσες
- 1 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες και αποφλοιωμένες
- 2 φλιτσάνια μαϊαντανό, ψιλοκομμένο
- 2 φλιτσάνια λάδι και από πάνω βάζουμε ένα κιλό μπακαλιάρο, κομματάκια πολύ καλά ξαλμυρισμένα.
- Πάνω στον μπακαλιάρο στρώνουμε ροδέλες ντομάτας και τον σκεπάζουμε τελείως, μετά πασπαλίζουμε τις ροδέλες με φρυγανιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, να χυλώσει η σάλτσα του.
- Νερό δεν προσθέτουμε, γιατί βγάζουν οι ντομάτες χυμό, αλλά εάν δούμε ότι χρειάζεται συμπληρώνουμε λίγο.
Σχόλια