Υλικά-Ζύμη:
Εκτέλεση:
- 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου
- 1 φακελάκι μαγιά
- λίγο λάδι και λίγο χλιαρό νερό
Εκτέλεση:
- Ζυμώνουμε τη ζύμη, ανοίγουμε φύλλο χοντρουλό, το κόβουμε με ένα πιάτο στρογγυλή πίτα και το αλείφουμε με μυζήθρα βαρελίσια.
- Κόβουμε με τον ίδιο τρόπο άλλη μία πίτα και σκεπάζουμε με μυζήθρα, βρέχουμε τις άκρες να κολλήσουν, τις πατάμε με πιρούνι και σιγώ τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε όλα τα τηγανόψωμα.
Σχόλια