Τηγανόψωμο Καρυστινό

Υλικά-Ζύμη:
  • 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • λίγο λάδι και λίγο χλιαρό νερό

Εκτέλεση:
  1. Ζυμώνουμε τη ζύμη, ανοίγουμε φύλλο χοντρουλό, το κόβουμε με ένα πιάτο στρογγυλή πίτα και το αλείφουμε με μυζήθρα βαρελίσια.
  2. Κόβουμε με τον ίδιο τρόπο άλλη μία πίτα και σκεπάζουμε  με μυζήθρα, βρέχουμε τις άκρες να κολλήσουν, τις πατάμε με πιρούνι και σιγώ τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  3. Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε όλα τα τηγανόψωμα.




Σχόλια