Υλικά:
Εκτέλεση:
- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια μικρά
- 3 μπαχάρια
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 1/2 φλυτζάνι λάδι
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- 1 ξυλαράκι κανέλα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 5 ντομάτες φρέσκες τριμμένες
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ βάζετε το κρέας, το κρασί, τη μουστάρδα, το μισό λάδι και όλα τα μπαχαρικά, το σκεπάζετε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για μια νύχτα.
- Την άλλη μέρα, βάζετε το υπόλοιπο λάδι σε μια κατσαρόλα και όταν κάψει, τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο ελαφρά.
- Στη συνέχεια ρίχνετε το κρέας με το ζουμί του.
- Τέλος προσθέτετε τη ντομάτα και 2 ποτήρια νερό.
- Σκεπάζετε την κατσαρόλα, την αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 ώρες περίπου ή μέχρι να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του.
Σχόλια