Υλικά:
Εκτέλεση:
- 5 αυγά
- 3/4 ποτηριού λάδι
- 2 ποτήρια φέτα τριμμένη
- 3 ποτήρια αλεύρι
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 2 κουταλάκια δυόσμο
- 5 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε τα αυγά, το λάδι, τη ζάχαρη, το δυόσμο και το γάλα πολύ καλά.
- Κοσκινίζω το αλεύρι και προσθέτω σε αυτό το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτω στο μείγμα των αυγών.
- Τέλος, προσθέτω τη φέτα και ανακατεύω καλά.
- Ρίχνω το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνω στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
Σχόλια