Υλικά:
Εκτέλεση:
- 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κιλά πράσα
- 4-5 φύλλα σέλινο
- 2-3 καρότα
- 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο
- 1 ποτήρι κρασιού λάδι περίπου
- 1 ποτήρι κρασί άσπρο
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στη χύτρα με το λάδι μέχρι να ξανθύνει.
- Προσθέτουμε το χοιρινό και το καβουρδίζουμε για λίγο και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Το σβήνουμε με το κρασί και κλείνουμε τη χύτρα για 10-12 λεπτά.
- Καθαρίζουμε τα πράσα και τα κόβουμε σε κομμάτια πέντε εκατοστών και τα στραγγίζουμε.
- Όταν τελειώσει ο χρόνος της χύτρας, την ανοίγουμε και προσθέτουμε τα πράσα, το σέλινο και τα καρότα και βράζουμε για άλλα πέντε λεπτά.
- Χρόνος προετοιμασίας : 30 λεπτά
- Χρόνος μαγειρέματος: 25 λεπτά περίπου
Σχόλια