Υλικά
- 480 γρ. τόνο σε κονσέρβα
- 4 γεμάτες κ.σ. μαγιονέζα
- 3 γεμάτες κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μεσαίο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- Χυμό απο μισό λεμόνι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
- Σε ένα βαθύ και μεγάλο μπολ χτυπάμε όλα τα υλικά με ένα σύρμα, προσθέτουμε τον τόννο, τη σως και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Τοποθετούμε την τοννοσαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου πριν τη σερβίρουμε
Σχόλια