Τονοσαλάτα

Υλικά
  • 480 γρ. τόνο σε κονσέρβα
  • 4 γεμάτες κ.σ. μαγιονέζα
  • 3 γεμάτες κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μεσαίο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
  • Χυμό απο μισό λεμόνι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Εκτέλεση
  1. Σε ένα βαθύ και μεγάλο μπολ χτυπάμε όλα τα υλικά με ένα σύρμα, προσθέτουμε τον τόννο, τη σως και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. 
  2.  Τοποθετούμε την τοννοσαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου πριν τη σερβίρουμε




Σχόλια