Υλικά:
Εκτέλεση:
- 20 κολοκυθοανθούς
- 2 κολοκυθάκια τριμμένα στον τρίφτη του κρεμμυδιού
- 2 πατάτες βραστές ή ωμές τριμμένες στον τρίφτη του κρεμμυδιού.
- 1 μελιτζάνα τριμμένη στο μούλτι, τη βάζουμε στο μούλτι και τη στραγγίζουμε μετά πολύ καλά
- λίγο αλάτι και πιπέρι, εάν θέλουμε και λίγο σκόρδο
- 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
- 3 αυγά
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι, 4-5 κουταλιές μυζήθρα βαρελίσια
Εκτέλεση:
- Τα ζυμώνουμε όλα μαζί και στο ζύμωμα ρίχνουμε λίγο αλεύρι, για να σφίξει η ζύμη το κανονίζουμε με το μάτι.
- Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό σπορέλαιο να κάψει μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε στο τηγάνι τους κεφτέδες.
- Αφού ροδίσουν απ' τη μία πλευρά, γυρίζουμε να ψηθούν και από την άλλη.
- Εάν θέλουμε πριν το ψήσιμο, τους αλευρώνουμε.
- Όποιο υλικό δεν μας αρέσει το αφαιρούμε
Σχόλια