Πίτες με αθερίνα Ρόδου

Υλικά :
  • 1/2 κιλό αθερίνα
  • 5-6 κουταλιές αλεύρι
  • 1 κρεμμύδι ξυσμένο
  • 1 ασπράδι αυγού
  • λίγη σόδα
  • αλατοπίπερο
Εκτέλεση :
  1. Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά την αθερίνα. 
  2. Προσθέτουμε στο αλεύρι τα άλλα υλικά και όσο νερό χρειασθεί, για να γίνει χυλός.
  3. Ανακατεύουμε καλά το χυλό με τον αθερίνα. 
  4. Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο λάδι να κάψει.
  5. Παίρνουμε μια-μια κουταλιά από το μείγμα και τηγανίζουμε, γυρίζοντας και από τις δύο μεριές.




Σχόλια