Υλικά:
Εκτέλεση:
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 3/4 φλ.λάδι
- 1/2 φλ.τσαγιού ρύζι
- μαϊντανό
- άνηθο
- 1 κιλό κολοκυθάκια
- 2-3 πατάτες
- 1-2 κ.γ. κανέλα-αλάτι-πιπέρι
- 1 πακέτο σφολιάτας
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα 3/4 λάδι, το κρεμμύδι, το ρύζι, το μαϊντανό και τον άνηθο (ο μαϊντανός και ο άνηθος να είναι ψιλοκομμένα) και τα κολοκυθάκια και τις πατάτες (οι πατάτες και τα κολοκυθάκια να είναι τριμμένα).
- Αφήνουμε να μισοψηθουν.
- Προσθέτουμε την κανέλα, αλάτι και πιπέρι.
- Βάζουμε σε ένα λαδωμένο ταψί 1 φύλλο σφολιάτας λαδωμένο.
- Ρίχνουμε τη γέμιση και βάζουμε από πάνω 2 φύλλα λαδωμένα.
- Χαράζουμε την πίτα και την ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 1 ώρα.
Σχόλια