Υλικά:
- 12 μεγάλοι ανθοί κολοκυθιών
- 12 κ.σ. ρύζι γλασέ
- 3 κ.σ. λάδι
- 1/2 ποτηράκι νερό
- μαϊντανό
- δυόσμο
- μάραθο
- 3 μέτρια κρεμμύδια
- 1 κιλό ώριμες ντομάτες
- Αφαιρέστε το κοτσάνι που έχουν οι κολοκυθοανθοί και πλύνετε τους καλά.
- Ψιλοκόψτε σε ένα μπολ τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το δυόσμο, το μάραθο και τις ντομάτες.
- Προσθέστε το λάδι, αλάτι και πιπέρι, το ρύζι και ανακατέψτε καλά.
- Ρίξτε στο μίγμα το νερό.
- Γεμίστε με το μίγμα τους ανθούς και τοποθετήστε τους σε πυρίμαχο σκεύος, κλείνοντας το άνοιγμα τους.
- Ρίξτε και ένα ποτήρι νερό.
- Ψήστε τους στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Σχόλια