Υλικά:
- 100 γραμ. νισεστές ή κορν φλάουρ
- 3 κούπες νερό
- 2 κούπες μέλι
- λίγη κανέλα
- χοντροκομμένα καρύδια
- Θα βάλετε σε μια κατσαρόλα το νισεστέ ή το κορν φλάουρ, το νερό και το μέλι και θα ανακατέψετε καλά ώσπου να ομογενοποιηθούν τα υλικά όσο πιο πολύ γίνεται.
- Τοποθετήστε την κατσαρόλα στη φωτιά (όχι πολύ δυνατή), ανακατεύοντας συνεχώς και όταν το μείγμα αρχίσει να βράζει για τα καλά, αφήστε το για 3-4 λεπτά ακόμη, και γίνει μια παχύρρευστη κρέμα, το κατεβάζετε και το μοιράζετε σε 3-4 πιάτα.
- Πασπαλίστε με κανέλα και ρίξτε μπόλικα χοντροκομμένα καρύδια.
- Όταν κρυώσει (φυσικά έξω από το ψυγείο), κόψτε την σε κομμάτια.
Σχόλια