Υλικά:
Εκτέλεση:
- ½ Βιτάμ σοφτ
- 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδόπουλου
- 3 κουτ. σούπας κακάο
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το Βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα.
- Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
- Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.
Σχόλια