Υλικά (για 1 άτομο):
Εκτέλεση:
- 1 παξιμάδι κριθαρένιο μεγάλο
- 1 μικρή ντομάτα (βγάζουμε τους σπόρους)
- 1 πιπεριά γλυκιά ή καυτερή
- 3 ελιές μαύρες (χωρίς τα κουκούτσια)
- ρίγανη αρκετή, αλάτι
- 2-3 κουταλιές τυρί κότατζ (φλερ)
Εκτέλεση:
- Βρέχουμε τον ντάκο σε 1 πιάτο με νερό, να μην τραβήξει πολύ μέσα όμως!
- Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και απλώνουμε πάνω στο παξιμάδι πρώτα την ντομάτα που έχουμε ανακατώσει με αλάτι και ρίγανη, μετά τις ελιές και την πιπεριά και τέλος το τυρί.
Σχόλια