Ντάκος καλοκαιρινός διαίτης

Υλικά (για 1 άτομο):
  • 1 παξιμάδι κριθαρένιο μεγάλο
  • 1 μικρή ντομάτα (βγάζουμε τους σπόρους)
  • 1 πιπεριά γλυκιά ή καυτερή
  • 3 ελιές μαύρες (χωρίς τα κουκούτσια)
  • ρίγανη αρκετή, αλάτι
  • 2-3 κουταλιές τυρί κότατζ (φλερ)

Εκτέλεση:
  1. Βρέχουμε τον ντάκο σε 1 πιάτο με νερό, να μην τραβήξει πολύ μέσα όμως!
  2. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και απλώνουμε πάνω στο παξιμάδι πρώτα την ντομάτα που έχουμε ανακατώσει με αλάτι και ρίγανη, μετά τις ελιές και την πιπεριά και τέλος το τυρί.




Σχόλια