Υλικά
Εκτέλεση
- 4 λεπτές φέτες τυρί γκούντα
- 4 φύλλα μαρουλιού
- 3 κουτ. σούπας φύτρα σόγιας
- 1 κουτ. γλυκού σάλτσα σόγιας
- 1 κουτ. γλυκού ξύδι
- 2 σταγόνες ταμπάσκο
- 16 μικρές γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε και ανακατεύετε το μαρούλι με τα φύτρα σόγιας και τις γαρίδες.
- Κόβετε 4 κομμάτια λαδόχαρτο ή πλαστική μεμβράνη.
- Βάζετε από 1 φέτα τυρί και μοιράζετε τη σάλτσα σόγιας, το ξύδι και το ταμπάσκο.
- Τυλίγεται σε ρολά σφιχτά με τη βοήθεια του χαρτιού (ή του πλαστικού) και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1/2 ώρα.
- Σερβίρετε πάνω σε φύλλο μαρουλιού με καρότα κομμένα σε σπιρτόξυλα και ραντισμένα με σάλτσα σόγιας.
Σχόλια