Υλικά (για 4 σάντουιτς)
- 4 μακρόστενα ψωμάκια (ή οποιοδήποτε άλλο ψωμί εσείς προτιμάτε)
- 250γρ, φρέσκα άσπρα μανιτάρια (ή οποιοδήποτε άλλο είδος σας αρέσει) κομμένα σε φέτες
- μια χούφτα baby σπανάκι, πλυμένο και στεγνό
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο πλατύφυλλο βασιλικό ή 1 κουταλάκι του γλυκού ξερό
- ½ φλυτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
- 2 φλυτζάνια του τσαγιού τριμμένο τυρί chedar ή 1 φλυτζάνι κατσικίσιο τυρί
- λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Σε ένα τηγάνι βάλτε ελάχιστο ελαιόλαδο και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σωτάρετε τα μανιτάρια μέχρι να αποκτήσουν ελαφρώς καφέ χρώμα.
- Αλατοπιπερώστε τα.
- Αναμίξετετο τυρί με τις λιαστές ντομάτες.
- Κόψτε κατά μήκος τα ψωμάκια, βάλτε από τη γέμιση του τυριού που φτιάξατε, από πάνω σκορπίστε φύλλα σπανακιού και τέλος προσθέστε τα μανιτάρια.
- Ψήστε τα σε τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σχόλια