Υλικά:
Εκτέλεση:
- 1 κιλό περίπου μοσχαράκι, που γίνεται βραστό και κόβεται σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο βαζάκι μαγιονέζα
- 1, ½ κουτί τόνου σε λάδι
- 1 κουτάκι κάπαρη (τον ανθό και όχι τα φύλλα)
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το μοσχαράκι δεμένο με σπάγκο μέχρι να μαλακώσει σε νερό με αλάτι και πιπέρι μαζί με 2-3 μεγάλα φύλλα δάφνης.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαγιονέζα, τον τόνο και την κάπαρη ώστε να γίνει ένα μείγμα.
- Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και αλάτι αν θέλουμε.
- Κόβουμε με ένα μεγάλο και πολλή κοφτερό μαχαίρι το μοσχαράκι σε λεπτές φέτες (1-2 χιλιοστά).
- Απλώνουμε τις φέτες σε μία μεγάλη πιατέλα, και ρίχνουμε την σος από πάνω.
- Σκεπάζουμε με διαφανές μεμβράνη την πιατέλα και την αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3-4 ώρες προτού το φάμε
Σχόλια