Μοσχαράκι με τόνο

Υλικά:
  • 1 κιλό περίπου μοσχαράκι, που γίνεται βραστό και κόβεται σε λεπτές φέτες
  • 1 μεγάλο βαζάκι μαγιονέζα
  • 1, ½ κουτί τόνου σε λάδι
  • 1 κουτάκι κάπαρη (τον ανθό και όχι τα φύλλα)

Εκτέλεση:
  1. Βράζουμε το μοσχαράκι δεμένο με σπάγκο μέχρι να μαλακώσει σε νερό με αλάτι και πιπέρι μαζί με 2-3 μεγάλα φύλλα δάφνης.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαγιονέζα, τον τόνο και την κάπαρη ώστε να γίνει ένα μείγμα.
  3. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και αλάτι αν θέλουμε.
  4. Κόβουμε με ένα μεγάλο και πολλή κοφτερό μαχαίρι το μοσχαράκι σε λεπτές φέτες (1-2 χιλιοστά).
  5. Απλώνουμε τις φέτες σε μία μεγάλη πιατέλα, και ρίχνουμε την σος από πάνω.
  6. Σκεπάζουμε με διαφανές μεμβράνη την πιατέλα και την αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3-4 ώρες προτού το φάμε


Σχόλια