Υλικά:
- 2 φέτες ψωμί σικάλεως
- 1/4 κουτιού τόνο σε λάδι
- 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
- 1 αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- 1 κουταλια πολτό ελιάς
- λίγο χυμό λεμονιού
- 2 φύλλα μαρουλιού
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- Αλείφουμε την κάθε φέτα ψωμιού με τον πολτό ελιάς και τη σκεπάζουμε με τα φύλλα μαρουλιού.
- Πολτοποιούμε τον τόνο και τον ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Στρώνουμε το μίγμα πάνω απ' τη μιά φέτα ψωμιού και σκεπάζουμε με τη δεύτερη.
Σχόλια