Κουσκούς αλά ελληνικά

Υλικά:
  • 200 γραμ. κουσκούς
  • 1 ποτήρι βραστό νερό
  • 2 μεγάλα παντζάρια βρασμένα
  • 1 φλυτζάνι σταφίδες ξανθές
  • μισό φλυτζάνι καρύδια χοντροκομμένα
  • μουστάρδα σε σκόνη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι-πιπέρι
  • ξίδι δυνατό κόκκινο

Εκτέλεση:
  1. Κόβουμε σε κυβάκια τα παντζάρια και τα ραντίζουμε με δυνατό ξίδι και τ΄αφήνουμε για καμμιά ωρίτσα, να πάρουν γεύση.
  2. Μουσκεύουμε το κους κους και τις σταφίδες στο νερό.
  3. Όταν το κους κους είναι έτοιμο (σε ένα τέταρτο περίπου), ρίχνουμε όλα μας τα υλικά (και το ζουμάκι από τα παντζάρια) και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  4. Σερβίρουμε με φέτες πορτοκαλιού.

Σχόλια