Υλικά:
Εκτέλεση:
- 200 γραμ. κουσκούς
- 1 ποτήρι βραστό νερό
- 2 μεγάλα παντζάρια βρασμένα
- 1 φλυτζάνι σταφίδες ξανθές
- μισό φλυτζάνι καρύδια χοντροκομμένα
- μουστάρδα σε σκόνη
- ελαιόλαδο
- αλάτι-πιπέρι
- ξίδι δυνατό κόκκινο
Εκτέλεση:
- Κόβουμε σε κυβάκια τα παντζάρια και τα ραντίζουμε με δυνατό ξίδι και τ΄αφήνουμε για καμμιά ωρίτσα, να πάρουν γεύση.
- Μουσκεύουμε το κους κους και τις σταφίδες στο νερό.
- Όταν το κους κους είναι έτοιμο (σε ένα τέταρτο περίπου), ρίχνουμε όλα μας τα υλικά (και το ζουμάκι από τα παντζάρια) και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σερβίρουμε με φέτες πορτοκαλιού.
Σχόλια