Ιταλικό σάντουιτς με γαλοπούλα

Υλικά (4 άτομα)
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 στήθη γαλοπούλας
  • 3 κ.σ. πέστο
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 μπαγκέτα κομμένη στα 4 
  • 4 τοματίνια κομμένα σε φέτες
  • λίγη πράσινη σαλάτα

Εκτέλεση
  1. Ζεσταίνουμε μία κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σχάρα. 
  2. Αλατοπιπερώνουμε τα στήθη και τα ψήνουμε για 8-10 λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ψηθούν καλά.
  3. Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το πέστο.
  4. Ανοίγουμε την μπαγκέτα στη μέση και αλείφουμε με το ελαιόλαδο που έχει μείνει.
  5. Ψήνουμε στο τηγάνι τις μπαγκέτες ελαφρώς.
  6. Αλείφουμε την κρέμα με το πέστο στις μπαγκέτες ισόποσα και από πάνω τοποθετούμε τα τοματίνια.
  7. Προσθέτουμε και τα στήθη γαλοπούλας (ένα σε κάθε μπαγκέτα) και τελειώνουμε το σάντουιτς με την πράσινη σαλάτα.


Σχόλια