Υλικά (4 άτομα)
Εκτέλεση
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 στήθη γαλοπούλας
- 3 κ.σ. πέστο
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 μπαγκέτα κομμένη στα 4
- 4 τοματίνια κομμένα σε φέτες
- λίγη πράσινη σαλάτα
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε μία κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σχάρα.
- Αλατοπιπερώνουμε τα στήθη και τα ψήνουμε για 8-10 λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ψηθούν καλά.
- Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το πέστο.
- Ανοίγουμε την μπαγκέτα στη μέση και αλείφουμε με το ελαιόλαδο που έχει μείνει.
- Ψήνουμε στο τηγάνι τις μπαγκέτες ελαφρώς.
- Αλείφουμε την κρέμα με το πέστο στις μπαγκέτες ισόποσα και από πάνω τοποθετούμε τα τοματίνια.
- Προσθέτουμε και τα στήθη γαλοπούλας (ένα σε κάθε μπαγκέτα) και τελειώνουμε το σάντουιτς με την πράσινη σαλάτα.
Σχόλια