Σαλάτα με θαλασσινά

Υλικά (για τη σαλάτα):
  • 1 φλυτζάνι ρύζι παρμποιλ βρασμένο σε νερό και αλάτι
  • 1 φλυτζάνι ρόκα ψιλοκομμένη
  • 1 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 φλυτζάνι σιταροπούλα βρασμένη (γίνεται και κονσέρβα, στραγγίξτε την)
  • κρεμμυδάκια φρέσκα (όσο θέλετε)
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε τετραγωνάκια
  • 1 πιπεριά κόκκινη, ομοίως
  • 1 πιπεριά κίτρινη, ομοίως
  • 2 κονσέρβες τόνο άσπρο
  • 1 σακκουλάκι γαρίδες
  • 10 στικς καβούρι (έχει κόκκινο χρώμα εξωτερικά δεν ξέρω πως το λέτε εσείς εκεί)

Υλικά (για το ντρέσινγκ):
  • 6 κουταλιές μαγιονέζα (εγώ την λατρεύω έτσι βάζω περισσότερη)
  • 6 κουταλιές σόγια
  • 6 κουταλιές λεμόνι (και περισσότερο αν θέλετε)
  • ½ ποτήρι ελαιόλαδο
Εκτέλεση (για το ντρέσινγκ):
  1. Βάλτε όλα τα υλικά αυτά σε ένα μπουκάλι και κτυπήσετε όπως το φραπέ να δέσουν (ευκολία μας το μπουκάλι)
Εκτέλεση (για τη σαλάτα):
  1. Τα βάζετε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα πλαστικό δοχείο και περιχύνετε με το ντρέσινγκ.
  2. Βάζετε στο ψυγείο


Σχόλια