Υλικά (για τη σαλάτα):
Υλικά (για το ντρέσινγκ):
- 1 φλυτζάνι ρύζι παρμποιλ βρασμένο σε νερό και αλάτι
- 1 φλυτζάνι ρόκα ψιλοκομμένη
- 1 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φλυτζάνι σιταροπούλα βρασμένη (γίνεται και κονσέρβα, στραγγίξτε την)
- κρεμμυδάκια φρέσκα (όσο θέλετε)
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε τετραγωνάκια
- 1 πιπεριά κόκκινη, ομοίως
- 1 πιπεριά κίτρινη, ομοίως
- 2 κονσέρβες τόνο άσπρο
- 1 σακκουλάκι γαρίδες
- 10 στικς καβούρι (έχει κόκκινο χρώμα εξωτερικά δεν ξέρω πως το λέτε εσείς εκεί)
Υλικά (για το ντρέσινγκ):
- 6 κουταλιές μαγιονέζα (εγώ την λατρεύω έτσι βάζω περισσότερη)
- 6 κουταλιές σόγια
- 6 κουταλιές λεμόνι (και περισσότερο αν θέλετε)
- ½ ποτήρι ελαιόλαδο
- Βάλτε όλα τα υλικά αυτά σε ένα μπουκάλι και κτυπήσετε όπως το φραπέ να δέσουν (ευκολία μας το μπουκάλι)
- Τα βάζετε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα πλαστικό δοχείο και περιχύνετε με το ντρέσινγκ.
- Βάζετε στο ψυγείο
Σχόλια