Υλικά:
Για την βινεγκρέτ μουστάρδας
- Μαρούλι πλυμένο και ψιλοκομμένο(κατά βούληση)
- κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 αγγούρι κομμένο σε φέτες
- παρμεζάνα τριμένη
- κρουτόν(κατά βούληση)
Για την βινεγκρέτ μουστάρδας
- λάδι
- ξύδι (το μισό περίπου από το λάδι)
- αλατοπίπερο
- 1/2 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
- Ρίχνουμε το μαρούλι και τα κρεμμυδάκια σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά.
- Γύρω- γύρω τοποθετούμε τις φέτες του αγγουριού.
- Ετοιμάζουμε την βινεγκρέτ μουστάρδας χτυπώντας καλά σε ένα μπολάκι όλα τα υλικά της.
- Περιχύνουμε τη σαλάτα με την βινεγκρέτ και ρίχνουμε απο πάνω τα κρουτόν και την παρμεζάνα.
Σχόλια