Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Υλικά
- 1 μεγάλο λάχανο άσπρο
- 3 κρεμμύδια μεγάλα
- 1/2 κουτί ντοματάκια
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι
- λάδι
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε πρώτα το λάχανο βγάζοντας τα σκληρά κομμάτια του και κόβοντας σε κομμάτια μεγέθους μιας παλάμης καί στην συνέχεια τά πλένουμε καλά.
- Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι και το γυρνάμε ελαφρά.
- Ρίχνουμε μετά το λάχανο με λίγο αλάτι κάθε φορά και το γυρνάμε μέχρι να μαραθεί.
- Το αφήνουμε να βράσει και μετά ρίχνουμε το ρύζι και την καυτερή πιπεριά.
- Τέλος ρίχνουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσει για 2 έως 3 λεπτά.
Σχόλια