Υλικά
- 6 πιτσούνια
- 1 κιλό μικρά κρεμμύδια
- 1/2 κιλό μπέικον κομμένο σε κομμάτια
- 1/2 κούπα περίπου λάδι
- Αλάτι & πιπέρι
- Καθαριζουμε, καψαλιζουμε, πλενουμε καλα τα πιτσουνια και τα αλατοπιπερωνουμε.
- Σε μια κατσαρολα ριχνουμε το λαδι και σοταρουμε καλα απο ολες τις πλευρες τα πιτσουνια.
- Βγαζουμε τα πιτσουνια απο την κατσαρολα και ριχνουμε τα κρεμμυδια.
- Προσθετουμε αλατι και πιπερι και αφου ροδιζουν τα κρεμμυδια τα βγαζουμε σε ενα μπολ και ριχνουμε το μπεικον στην κατσαρολα για μερικα λεπτα.
- Μολις ροδισει το μπεικον προσθετουμε τα κρεμμυδια και τα πιτσουνια στην κατσαρολα και ριχνουμε μια κουπα πολυ ζεστο νερο.
- Αφηνουμε το φαγητο να σιγοβρασει για μια ωρα περιπου.