Πιτσουνια στιφαδο με μπέικον

Υλικά
  • 6 πιτσούνια
  • 1 κιλό μικρά κρεμμύδια
  • 1/2 κιλό μπέικον κομμένο σε κομμάτια
  • 1/2 κούπα περίπου λάδι
  • Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Καθαριζουμε, καψαλιζουμε, πλενουμε καλα τα πιτσουνια και τα αλατοπιπερωνουμε.
  2. Σε μια κατσαρολα ριχνουμε το λαδι και σοταρουμε καλα απο ολες τις πλευρες τα πιτσουνια.
  3. Βγαζουμε τα πιτσουνια απο την κατσαρολα και ριχνουμε τα κρεμμυδια.
  4. Προσθετουμε αλατι και πιπερι και αφου ροδιζουν τα κρεμμυδια τα βγαζουμε σε ενα μπολ και ριχνουμε το μπεικον στην κατσαρολα για μερικα λεπτα.
  5. Μολις ροδισει το μπεικον προσθετουμε τα κρεμμυδια και τα πιτσουνια στην κατσαρολα και ριχνουμε μια κουπα πολυ ζεστο νερο.
  6. Αφηνουμε το φαγητο να σιγοβρασει για μια ωρα περιπου.