Υλικά
- 1/4 του κιλού αποφλοιωμένο σιτάρι
- μια πρέζα αλάτι
- 2 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
- 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- λίγο πετιμέζι
Για το στόλισμα
- καρύδι τριμμένο
- καρύδα τριμμένη
- σταφίδες μαύρες και ξανθές
- βερίκοκα ξερά ψιλοκομμένα
- δαμάσκηνα ξερά ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Βράστε το σιτάρι με νερό και αλάτι μέχρι να μαλακώσει.
- Όταν το νερό σωθεί αρκετά, θα το δείτε με το μάτι, ρίξτε σιγά σιγά το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη και το πετιμέζι.
- Όταν πήξει, σερβίρετε σε μπωλ και στολίζετε με καρύδα καρύδι σταφίδες και ξερά βερίκοκα και δαμάσκηνα.
Πηγή: cookpad.com