- 3 φλιτζάνια ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 φλιτζάνι κουνουραρόσπορο
- 3/4 φλιτζανιού καλό ελαιόλαδο
- 1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Παρασκευή
1. Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη σως2. Φυλάξτε την στο ψυγείο και σερβίρετέ την κατευθείαν πάνω σε ζυμαρικά, για να συνοδέψετε καπνιστό σολομό, σαν ντιπ για τσιπς και πάνω σε αλμυρά κράκερ.