Υλικά
- 100 γρ. φέτα
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- Μισή πιπεριά Φλωρίνης
- Μισή πιπεριά κέρατο καυτερή
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
- Αλάτι,πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Πολτοποιείτε στο μούλτι τις πιπεριές και στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά σε ένα μπολ.
- Συνοδεύει ιδανικά τα ψητά σας, σερβίρετε την σαν ορεκτικό με ζεστό ψωμί ή ακόμα και σαν συνοδευτικό μεζέ.
- Αν θέλετε, για να προσθέσετε φρεσκάδα στο άλειμμα σας, προμηθευτείτε φρέσκο σχοινόπρασο [το βρίσκετε σε μεγάλα σουπερ μαρκετ] και λίγο πριν σερβίρετε, ψιλοκόψτε το και προσθέτετε το στην τυροκαυτερή σας.
Σχόλια