Τυροκαυτερή με πιπεριά Φλωρίνης


Υλικά
  • 100 γρ. ‏φέτα
  • 100 γρ. ‏κατίκι Δομοκού
  • Μισή ‏πιπεριά Φλωρίνης
  • Μισή ‏πιπεριά κέρατο καυτερή
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού ‏μπούκοβο
  • ‏Αλάτι,πιπέρι
  • ‏Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  • Πολτοποιείτε στο μούλτι τις πιπεριές και στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά σε ένα μπολ.
  • Συνοδεύει ιδανικά τα ψητά σας, σερβίρετε την σαν ορεκτικό με ζεστό ψωμί ή ακόμα και σαν συνοδευτικό μεζέ.
  • Αν θέλετε, για να προσθέσετε φρεσκάδα στο άλειμμα σας, προμηθευτείτε φρέσκο σχοινόπρασο [το βρίσκετε σε μεγάλα σουπερ μαρκετ] και λίγο πριν σερβίρετε, ψιλοκόψτε το και προσθέτετε το στην τυροκαυτερή σας.



Σχόλια