Τέλεια τυροκαυτερή


Υλικά
  • 500 γρ. ‏φέτα
  • 3 ‏πιπεριές κέρατο
  • 2 κ.σ. ‏γιαούρτι
  • 1 κ.σ. ‏ξίδι
  • 1/2 φλιτζ. ‏ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ‏μπούκοβο
Εκτέλεση
  • Πλένετε καλά τις πιπεριές και τις ψήνετε στον φούρνο στους 180 °C για 5 λεπτά ή εναλλακτικά τις τυλίγετε σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε στην τοστιέρα.
  • Τις ξεφλουδίζετε και αφαιρείτε προσεκτικά τα σπόρια από το εσωτερικό.
  • Χτυπάτε στο μπλέντερ τις πιπεριές, το ελαιόλαδο και το ξύδι μέχρι να πολτοποιηθούν.
  • Προσθέτετε τη φέτα, το γιαούρτι και το μπούκοβο. 
  • Συνεχίζετε το χτύπημα για 1-2 λεπτά.
  • Μεταφέρετε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ, καλύπτετε με μεμβράνη και αφήνετε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρετε.

Σχόλια