Υλικά
- 500 γρ. φέτα
- 3 πιπεριές κέρατο
- 2 κ.σ. γιαούρτι
- 1 κ.σ. ξίδι
- 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. μπούκοβο
Εκτέλεση
- Πλένετε καλά τις πιπεριές και τις ψήνετε στον φούρνο στους 180 °C για 5 λεπτά ή εναλλακτικά τις τυλίγετε σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε στην τοστιέρα.
- Τις ξεφλουδίζετε και αφαιρείτε προσεκτικά τα σπόρια από το εσωτερικό.
- Χτυπάτε στο μπλέντερ τις πιπεριές, το ελαιόλαδο και το ξύδι μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Προσθέτετε τη φέτα, το γιαούρτι και το μπούκοβο.
- Συνεχίζετε το χτύπημα για 1-2 λεπτά.
- Μεταφέρετε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ, καλύπτετε με μεμβράνη και αφήνετε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρετε.
Σχόλια