Εύκολο σπιτικό παγωτό με Merenda



Για το παγωτό Merenda
425 γραμμάρια ‏χτυπημένη κρέμα
250 γραμμάρια ‏Merenda
50 γραμμάρια ‏άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε καλά 6 κουταλιές από την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μαζί με την Merenda.
Σε ένα μπολ από μίξερ ανακατεύετε καλά με σύρμα την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα.
Προσθέτετε το μείγμα που έχετε στο άλλο μπολ με την Merenda και τις 6 κουταλιές κρέμας, και ανακατεύετε καλά.
Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα ανοξείδωτο μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 8-10 ώρες ανακατεύοντας το παγωτό κάθε 2 ώρες.


Σχόλια