Υπέροχο σιροπιαστό γλυκό με φύλλο κρούστας για… τεμπέληδες

 

Υλικά: 

  • 1 πακέτο (500 γρ) ‏φύλλα κρούστας
  • 3 μικρά φακελλάκια ή 1 μεγάλο ‏ινδοκάρυδο
  • 250 γρ. ‏μαργαρίνη πλάκα λιωμένη

Εκτέλεση

Αλείφετε το κάθε φύλλο με μαργαρίνη και ινδοκάρυδο και αφού βάλετε 4 φύλλα τα τυλίγετε σε ρολό έτσι ώστε το γίνει μακρύ. 

Συνεχίζετε και με τα υπόλοιπα φύλλα.

Τα ρολά τα κόβετε σε πάχος 2 δάκτυλων και τα βάζετε το ένα δίπλα στο άλλο (όπως στο σαραγλί).

Τα ψήνετε σε ταψί αντικολλήτικο μεχρί να πάρουν χρώμα (γρήγορα παίρνουν) για περίπου 15 περίπου λεπτά.

Όταν βγουν από τον φούρνο ρίχνετε το σιρόπι αφού έχουν κρυώσει λίγο.


Πηγή: foodmaniacs.gr

Σχόλια