Υλικά:
- 1 φαρίνα 500γρ
- 2 αυγά χτυπημένα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι απλό
- 1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
- 250 γρ φέτα τριμμένη
- 250 γρ κασερια τριμμένα
- 1 κγ αλάτι και 1 κγ ζάχαρη
Εκτέλεση
- Σε μπωλ ανακατεύουμε αυγά γιαούρτι ηλιέλαιο ρίχνουμε τα τυριά ανακατεύουμε και ρίχνουμε λίγο λίγο αλεύρι με αλάτι και ζάχαρη.
- Ζυμωνουμε και βάζουμε στο ψυγείο την ζύμη για λίγο 30-60 λεπτά.
- Βγάζουμε την ζύμη και κάνουμε μπαλάκια περίπου 35 τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τά αλοιφουμε με κρόκο και λίγο νερό Ψηνω 180 να ροδισουν !
Πηγή: xrysessyntages.gr
Σχόλια