cooklos.gr
Υλικά
- 1 κιλό μανιτάρια brown
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 3 κλαδάκια θυμάρι
- 4 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ λεμόνι (ο χυμός του)
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα μανιτάρια στην μέση.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ξύδι, το ελαιόλαδο, το θυμάρι, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Αδειάζουμε τα μανιτάρια σε ταψί και τα απλώνουμε ομοιόμορφα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 20 λεπτά.
- Βάζουμε σε πιάτο τα μανιτάρια και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.
Πηγή: cooklos.gr
Σχόλια