Υλικά
- 2 ρίζες μπρόκολο
- 1 ρίζα κουνουπίδι
- 2-3 καρότα
- 5-6 μανιτάρια λευκά
- 2 λεμόνια (ο χυμός τους)
- 2 κλαδάκια θυμάρι
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά.
- Κόβουμε σε φουντίτσες το μπρόκολο και το κουνουπίδι.
- Κόβουμε σε μπαστουνάκια τα καρότα και στα 2 ή στα 4 τα μανιτάρια.
- Τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Προσθέτουμε το θυμάρι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε τα λαχανικά στο ταψί και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν ελαφρά, για περίπου 30 λεπτά.
- Ενδιάμεσα τα γυρνάμε μια φορά.
Πηγή : cooklos.gr
Σχόλια